Installation, försäljning luft luft och luft vatten värmepumpar.

Om Metholmen El & Värmepumpar

Företaget startades 1993 av mig, Kjell Larsson och drivs som enskild firma. Jag har mångårig erfarenhet av elinstallationer, utredningar, felsökning, problemlösning m.m. Specialverktyg anskaffades för att borra i bjälklag. Fräsmetod för kabelförläggning i väggar utvecklades (för de som är allergiska mot utanpåliggande kablar). Fortlöpande utbildningar och erhållna behörigheter har förvärvats - detta för att kunna erbjuda fler önskade tjänster och produkter av kunder inom värmeinstallationer och värmepumpar. Verksamheten bedrivs av mig, vilket innebär att ni som kund alltid vet att jag är den som fullgör uppdragen. Jag strävar efter att göra ett noggrant och kvalitativt arbete, vilket givit många nöjda kunder.

Jag tar uppdrag främst i Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och närliggande orter.

Värmepumpar

På senare år har efterfrågan på värmepumpar ökat. Företaget har då anpassat kunskapsnivåerna och tagit till sig de lagstadgade krav som finns på detta område. Vi kan idag erbjuda två typer av värmepumpsanläggningar dels luft/luft klimatanläggningar, dels luft/vatten som kopplas upp direkt till vattenburna värmesystem. På detta område sker en ständig utveckling varvid fortbildning och uppdatering är en nödvändighet. Ambitionsnivån är hög. Allt för att ni som kund skall erhålla en produkt med långsiktigt god ekonomi.

Vi satsar på kvalitet. Det gäller både installationer och de produkter vi rekommenderar våra kunder.

Begär offert

Ni är välkommen att höra av er om ni önskar mer information om tjänster och produkter eller för en offertförfrågan.


Beställ installation

Min behörighet för arbete med både elektriska installationer och köldmedium innebär att vi kan leverera en komplett värmeinstallation av typen luft/luft eller luft/vatten.

Fast elinstallation på egen säkring ingår alltid i våra installationer.