Installation, försäljning luft luft och luft vatten värmepumpar.

Mitsubishi FH

FH-serien är senaste nyheten från Mitsubishi luftvärmepumpar. Den mindre Kirigamine FH25 VEHZ 635 och den större FH35 VEHZ 665 har Mitsubishis senaste teknik. Den är framtagen för det nordiska klimatet och ger värme vid låga temperaturer ner till -30 grader.

FH25 och FH35 har likvärdiga resultat vid +7°. Vid -15° avger däremot FH25 ca 3,2Kw och FH35 4,3Kw i max värmeeffekt. FH-serien är en kraftfull värmepump som klarar sträng kyla.

Underhållsvärme

Dessa klarar att hålla 10 grader under vintern för underhållsvärme i sommarstugan.

Veckotimer

Mitsubishi FH25 och FH35 går att ställa in efter ett veckochema. För att spara energi den tid ingen befinner sig i huset sänker pumpen automatiskt temperaturen efter inställningar under de tider man önskar.

Ring Kjell

Tel: 0520-963 41
Mobil: 070-720 63 41

 

Dubbla luftflöden

Innerdelen är utrustad med dubbla luftflöden. Det gör det möjligt att rikta ett luftflöde uppåt och ett annat nedåt. Placerar man luftvärmepumpen nära en öppning ger det effektivare uppvärmning av två våningar.

Rekordresultat i Energimyndighetens tester

Mitsubishi FH35 ger mest värme av hittills testade luftvärmepumpar av SP. Enligt Energimyndighetens test ger den större modellen Kirigamine FH35 5,3 kW värme vid -7 grader och 4,3 kW vid -15. Läs testresultatet här. Har man stort värmebehov är Mitsubish FH35 ett bra val. Se vad som ingår i en standardinstallation för denna luftvärmepump.


Beställ installation

Min behörighet för arbete med både elektriska installationer och köldmedium innebär att vi kan leverera en komplett värmeinstallation av typen luft/luft eller luft/vatten.

Fast elinstallation på egen säkring ingår alltid i våra installationer.