Installation, försäljning luft luft och luft vatten värmepumpar.

Luftvärmepumpar i Trollhättan

Metholmen El & Värmepumpar installerar luftvärmepumpar i villor, fritidshus och övriga fastigheter. Vi är certifierade för installationer av luftvärmepumpar och utför kompletta installationer inklusive eldragning m.m. till fast pris i Trollhättan.

Korrekt och noggrann installation

Anlita oss för en korrekt installation, en noggrann installation spar pengar på sikt. Vi lägger tid på att alla moment blir gjorda ordentligt och om det behövs kundanpassade lösningar.

Vi installerar luftvärmepumpar av flera fabrikat, därför kan vi ge en opartisk rekommendation på ett bra val. Vi installerar värmepumpar från kända tillverkare som klarar det nordiska klimatet.

Läs mer om vad som ingår i en standardinstallation »

Sänk uppvärmningskostnaden

Innan installation kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom uppvärmningsbehovet och vart en placering av luftvärmepumpen lämpar sig bäst. Kontakta oss så lämnar vi offert på en rätt dimensionerad värmepump som sänker era uppvärmningskostnader!

Ring Kjell

Tel: 0520-963 41
Mobil: 070-720 63 41


Beställ installation

Min behörighet för arbete med både elektriska installationer och köldmedium innebär att vi kan leverera en komplett värmeinstallation av typen luft/luft eller luft/vatten.

Fast elinstallation på egen säkring ingår alltid i våra installationer.