Installation, försäljning luft luft och luft vatten värmepumpar.

Luft vatten värmepumpar i Trollhättan

Har du vattenburet värmesystem kan en luft-vatten värmepump bli rätt val. En luft vattenvärmepump lämpar sig till vattenburna radiatorer eller ett golvvärmesystem. Metholmen El & Värmepumpar installerar luft vattenvärmepump i Trollhättan.

Offert på en lösning som passar er

För att se på vilka möjligheter ni har är ni välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt hembesök. Vi går i lugn och ro igenom vilka förutsättningar och behov ni har. Därefter kan vi rekommendera en lösning som passar ert hushåll. Ni erhåller offert på en färdig lösning.

Vi erbjuder en kundanpassad lösning för bästa driftsekonomi. Vi är fristående från olika tillverkare och kan därför rekommendera ett alternativ som blir bäst för era förhållanden oberoende fabrikat.

Rätt dimensionerad

Olika hus har olika förutsättningar. Vi hjälper er att dimensionera en värmepump efter er energianvändning och värmebehov. Ni får förslag på en lösning som är rätt för ert hus. Rätt dimensionerad värmepump ger störst besparing.

Daikin Altherma luft vatten med varvtalsstyrd kompressor »

Ring Kjell

Tel: 0520-963 41
Mobil: 070-720 63 41


Offertförfrågan

Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom era förutsättningar och lämnar offert på en lösning som passar ert hushåll.

Vi installerar värmepumpar oberoende tillverkare och kan därför rekommendera den som blir rätt för er!