Daikin luftvärmepump - Caldo X

Installation luftvärmepump

I vårt paketpris monterat och klart ingår följande:

  • Köldmedierör upp till 7 meter
  • Kanalsystem för rör och kabelförläggning
  • El-materiel
  • Installationsarbete
  • Håltagning oavsett material, även betong
  • Elinstallation med gruppledning på egen säkring
  • Övrigt fästmateriel

Ring Kjell

Tel: 0520-963 41
Mobil: 070-720 63 41

Komplett installation

Detta är en komplett installation som med små ingrepp sänker uppvärmningskostnaden. Vi erbjuder ett paketpris monterat & klart. Även framdragning av el och brytare ingår i en installation om så behövs. Med direktverkande el är denna luft-luft ett utmärkt komplement som klarar av att värma större delen av året.

Värme på vintern och kyla på sommaren

En luftvärmepump är en enkel lösningen för att snabbt sänka värmekostnaden. På sommaren kan den ställas in på kyla, vilket många uppskattar.

Kontakta oss för fler modeller och priser!

 

Installationer med generösa garantier

Utvalda produkter från Daikin installeras med 5 års fullgaranti och 10 års garanti på kompressorn. Både arbetet och materialet omfattas. Daikin Caldo X ger stor besparing och bra effekt. Daikin ligger i toppskicktet på marknaden med flera modeller som installeras med den längre garantin utan krav på serviceintervall. Den längre garantitiden gäller modellerna Caldo X, Nexura X och Emura X.

Välj en luftvärmepump från Daikin så följer en av marknadens mest generösa garantier. Daikin Caldo X är en värmepump som tillgodoser de krav de flesta ställer på en luft-luft värmepump avseende effekt, besparing, ljudnivå och livslängd.

Vill ni sänka er uppvärmningskostnad och boka installation, ring eller skicka gärna mer information om vilka behov eller önskemål ni har.


Beställ installation

Min behörighet för arbete med både elektriska installationer och köldmedium innebär att vi kan leverera en komplett värmeinstallation av typen luft/luft eller luft/vatten.

Fast elinstallation på egen säkring ingår alltid i våra installationer.